bootstrap themes

Cine suntem?

Asociatia STUDIO 7 este persoana juridica de drept privat cu scop nepatrimonial, independenta, organizata potrivit O.G. 26/2000. 
Cu alte cuvinte un ONG, al carei scop nu este profitul, ci organizarea, promovarea, coordonarea, productia si sprijinirea activitatilor artistice, culturale si educationale din domeniul cinematografiei.
Am luat fiinta legal in Iunie 2019, la initiativa celor trei membri fondatori, avand la baza Manifestul S7, prin care am stabilit Obiectivele si Metodele Asociatiei.
Fiind impatimiti de domeniul cinematografiei, ne-am unit eforturile in aceasta asociere, din dorinta de a aduce plusvaloare acestei zone culturale.

Membrii Fondatori

Raul Grigorescu

Presedinte

Bogdan Panduru

Vicepresedinte
Lucrari Publicate

Alexandru Iosif

Secretar


MANIFESTUL S7
Intentiile si Obiectivele Asociatiei

  1. Initiem, derulam si promovam proiecte legate de dezvoltarea culturala si artistica
  2. Actionam in vederea accesarii de fonduri publice sau private, din tara sau din strainatate pentru realizarea proiectelor propuse
  3. Initiem programe legate de promovarea imaginii personalitatilor din domeniul culturii romanesti
  4. Sprijinim planurile de dezvoltare ale tinerilor interesati de diferite domenii culturale, artistice sau stiintifice prin indrumare vocatională si consiliere profesionala
  5. Sustinerea proiectelor de dezvoltare locala și regionala din domeniul cultural-artistic
  6. Acordam consultanta in scopul ridicarii gradului de profesionalism si competenta al tinerilor debutanti si ii sprijinim pe acestia pentru afirmarea in domeniul in care doresc sa profeseze si sa creeze
  7. Instruim membrii activi si persoanele interesate in vederea familiarizarii cu diferite aspecte ale activitatilor cultural-artistice sau stiintifice si a cresterii interesului pentru acestea
  8. Organizam prezentari, cursuri, expozitii si alte activitati menite sa atraga publicul catre domeniile vizate
  9. Favorizam schimburile de experienta, a dialogului intercultural si a pluridisciplinaritatii
  10. Atragem, dezvoltam, producem si promovam proiectele artistice cu valoare autentica, rezumand cele sapte arte, cu preponderenta domeniul audio-vizual

METODA S7
Cum facem?

CAUTAM VALOARE
#research

Cautam proiecte originale in domeniul artelor vizuale, cu preponderenta - dar nu ne rezumam la - aria cinematografiei. Identificam proiectele cu valoare culturala autentica, ce sunt in spiritul Asociatiei si se aliniaza obiectivelor declarate in Statutul acesteia.
 

AI O PROPUNERE?

CULTIVAM PRIETENIA
#fundraising

Cultivam si crestem relatiile cu partenerii nostri. Nu ii consideram pe acestia simpli sponsori, ci sustinatori ai proiectelor noastre si chiar prieteni.
Pentru ca suntem o Asociatie Non-Profit, ne bazam pe ajutorul vostru.


VREI SA NE SUSTII?

FABRICAM POVESTI
#production

Productia unui film bun este un proces complex si de durata. Nu facem rabat la calitate, si de aceea ne straduim sa aducem in echipa noastra cei mai buni profesionisti din bransa, care cred in idealurile si valorile noastre. Facem cu mandrie ceea ce facem.

VREI SA NE AJUTI?

VEZI CU OCHII TAI!
#distribution

Aratam lumii ca se poate. Da, e posibil sa faci film in Romania, pentru ca avem tot ce ne trebuie. Si actori talentati, si sunet clar, si imagine frumoasa. Avem si costume autentice si locatii de vis. Si cel mai important, avem povesti interesante spuse de oameni minunati.

VINO SA VEZI!


Obiectivele si Metodologia de lucru a Asociatiei Studio 7
sunt conforme si respecta "Ghidul de Bune Practici pentru Organizatiile Neguvernamentale"
elaborat de Opportunity Associates Romania

Adresa

Str. Hermann Oberth Nr. 67
Sector 1, București
012244

Contact

Tel: (+4) 031 229 7476
Fax: (+4) 031 815 5354
Email: contact @ s-7.ro

Linkuri

ANPC
SOL
Date Identificare