free simple website templates

Cine suntem?

Asociația STUDIO 7 este persoană juridică de drept privat cu scop nepatrimonial, independentă, organizată potrivit O.G. 26/2000. 
Cu alte cuvinte, un ONG, al carei scop nu este profitul, ci organizarea, promovarea, coordonarea, producția și sprijinirea activităților artistice, culturale și educaționale din domeniul cinematografiei.
Am luat ființă legal în Iunie 2019, la inițiativa celor trei membri fondatori, având la bază Manifestul S7, prin care am stabilit Obiectivele și Metodele de Lucru ale Asociației. Fiind împătimiți de domeniul cinematografiei, ne-am unit eforturile în aceasta asociere, din dorința de a aduce plusvaloare acestei zone culturale.

Membrii Fondatori

Raul Grigorescu

Presedinte

Bogdan Panduru

Vicepresedinte
Lucrari Publicate

Alexandru Iosif

Secretar


MANIFESTUL S7
Intențiile și Obiectivele Asociației

  1. Inițiem, derulăm și promovă proiecte legate de dezvoltarea culturală și artistică.
  2. Acționăm în vederea accesării de fonduri publice sau private, din țară sau din străinătate pentru realizarea proiectelor propuse.
  3. Inițiem programe legate de promovarea imaginii personalităților din domeniul culturii românești.
  4. Sprijinim planurile de dezvoltare ale tinerilor interesați de diferite domenii culturale, artistice sau științifice prin îndrumare vocațională și consiliere profesională.
  5. Susținem proiecte de dezvoltare locala și regională din domeniul cultural-artistic.
  6. Acordăm consultanță în scopul ridicării gradului de profesionalism și competență al tinerilor debutanți și îi sprijinim pe aceștia pentru afirmarea în domeniul în care doresc să profeseze și să creeze.
  7. Instruim membrii activi și persoanele interesate în vederea familiarizării cu diferite aspecte ale activităților cultural-artistice sau știintifice și a creșterii interesului pentru acestea.
  8. Organizăm prezentări, cursuri, expoziții și alte activități menite să atragă publicul catre domeniile vizate.
  9. Favorizăm schimburile de experiență, a dialogului intercultural și a pluridisciplinarității.
  10. Atragem, dezvoltam, producem și promovăm proiectele artistice cu valoare autentică, rezumând cele șapte arte, cu preponderență domeniul audio-vizual.

METODA S7
Cum facem?

CĂUTAM VALOARE
#research

Căutam proiecte originale în domeniul artelor vizuale, cu preponderență - dar nu ne rezumăm la - aria cinematografiei. Identificăm proiectele cu valoare culturală autentică, ce sunt în spiritul Asociației și se aliniază obiectivelor declarate în Statutul acesteia.
 

AI O PROPUNERE?

CULTIVĂM PRIETENIA
#fundraising

Cultivam și creștem relațiile cu partenerii noștri. Nu îi considerăm pe aceștia simpli sponsori, ci susținători ai proiectelor noastre și chiar prieteni.
Pentru că suntem o Asociație Non-Profit, ne bazăm pe ajutorul vostru.


VREI SA NE SUSȚII?

FABRICAM POVEȘTI
#production

Producția unui film bun este un proces complex și de lungă durată. Nu facem rabat la calitate, și de aceea ne străduim să aducem în echipa noastră cei mai buni profesioniști din branșă, care cred în idealurile și valorile noastre. Facem cu mândrie ceea ce facem.

VREI SĂ NE AJUȚI?

VEZI CU OCHII TĂI!
#distribution

Arătam lumii că se poate. Da, e posibil să faci film în Romania, pentru că avem tot ce ne trebuie. Actori talentați, și sunet clar, și imagine poetică. Avem și costume autentice sau locații de vis. Și cel mai important, avem povești interesante spuse de oameni minunați.

VINO SĂ VEZI!


Obiectivele și Metodologia de lucru a Asociației Studio 7
sunt conforme și respectă "Ghidul de Bune Practici pentru Organizațiile Neguvernamentale"
elaborat de Opportunity Associates Romania.

Adresa

Str. Hermann Oberth Nr. 67
Sector 1, București
012244

Contact

Tel: (+4) 031 229 7476
Fax: (+4) 031 815 5354
Email: contact @ s-7.ro

Linkuri

ANPC
SOL
Date Identificare